maanantai 16. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla

Viikonloppu meni hyvinkin nopeasti, ja karmeasta jetlagista kärsitään edelleen. Onneksi lomalla on hyvä ottaa vaikka päikkärit!

Lauantai-illan tunnelmia

Olin Hevoset Stadikalla -tapahtumassa töissä koko viikonlopun, ja juuri sillä ruuhkaisimmalla D-ovella lippuluukulla. Käynnistysvaikeuksien takia saatiin ovet auki paljon myöhemmin mitä piti, ja homma vähän pissi muutenkin liian vähän tekijämäärän sekä muiden tietokatkosten takia. Onneksi ihanasti ihmiset vapaavuoroista ja muistakin ryhmistä tulivat auttamaan meitä, jotta saatiin ihanan kärsivälliset katsojat sisään nopeammin, ja onneksi Lippupalvelusta oli ihminen molemmilla porteilla koko ajan :) Väen vähyyden takia olin töissä tuplana sen mitä piti, lauantaina näin Six Barin, Tuhkimotarinan, vähän matkaratsastusta ja lanan. Ai niin ja valjakoita, ai hitsi se cobi oli kyllä hieno ja letkeä liikkeissään jo verrytellessään siellä asfaltin puolella!

Kaiketi kuitenkin yleisö tykkäsi ja oli tyytyväisiä tarjontaan, vaikkei tämä nyt (ylläripylläri) mikään HIHS ollutkaan. Jos napinaa ruuan loppumisesta ja huonosta opastuksesta nyt tulikin, voin kertoa, ettei toimareilla ollut tilanne yhtään sen parempi - Sodexho ryssi koko ruokahuollon aivan totaalisesti ja joka saralla.


Toppahousukausi avattu! Stadikan kummallinen ilmanala - toisaalla oli tuhannen kuuma, mutta meidän puolella ei toppahousut sekä yksi ylimääräinen villapaita olleet yhtään turhaan mukana...

Sunnuntai oli onneksi rauhallisempi päivä, kisaväsymys vaan vähän vei verojaan. Ruuhkaa onneksi ei ollut niin paljon kuin edellisenä päivänä, kahden päivän rannekkeenhakijat kun olivat jo omalta osaltaan porteilla käyneet. Koko päivä meni kuitenkin ihan töiden merkeissä, valjakot ehdin onneksi taas nähdä, ja illan pääluokankin lähes kokonaan :) Uupumus oli (ja on edelleen) kyllä ihan valtava, nyt pitäisi vaan kirjoittaa loppuraporttia järjestäjälle ja varautua selvittämään muutama epäselvyys lippujen, kassojen ja raporttien kanssa. Horse Showhun on aikaa kuukausi, ehkäpä ehdin toipua siihen mennessä...

Tässä tilassa tein töitä lauantain iltapäivän sekä sunnuntain aamun.. Ei ehkä mikään tilaihme, saatika ergonomisesti paras työpiste, joka minulla on ollut - suorana ei mahtunut istumaan :D

Tällä viikolla ehdin onneksi myös ratsastamaankin - tänään, keskiviikkona ja torstaina ainakin :) Toivottavasti saadaan Piuden kanssa aikataulut sovittua niin, että hän ehtisi myös Tigrulaan katsomaan meidän menoa tällä viikolla!

3 kommenttia:

  1. Olitko sä töissä lauantai aamulla siinä lippuluukulla josta sai noudettua kahdenpäivän rannekkeen? :D Aloin miettimään, että olinko sun "tiskillä" sittenkin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinhan mä, siellä ylämäessä D-ovella :)

      Poista
    2. No sitten se olit sinä jolta rannekkeen sain :D tuli flashback kun näin sun kuvan!

      Poista