sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tauon jälkeinen huono muisti

Horse Showsta selvitty hengissä, oli tarkoitus päivitellä sieltä vähän, mutten ole ehtinyt. Juuri mitään en nähnyt vaikka Areenalla olinkin aamukasista vähintään kymmeneen illalla joka päivä (paitsi toki su). En oikein ostanutkaan mitään, Vudekan ständiltä vaan Pennit, Kauhukaupan ja Tavoitteena tasapainon. Keskiviikkona sitten ennen tuntia kävin hakemassa Horzesta Rainlegsit sekä talven varalle neopren-hanskat, joilla voi bonarina vielä käyttää puhelimen kosketusnäyttöä :D Jotenkin niin kuvaavaa, että nimenomaan tallihanskoissa on moinen ominaisuus, muu aika mennään niillä hanskoilla mitkä nyt sattuu käteen osumaan :D

Keskiviikon tunnilla Cyra, ja siirtymisiä tehtiin. Olin alkuviikosta niin superjumissa selästä ja niskasta, että toisesta silmästä alkoi jo mennä näkö, onneksi hieronta (ja myöhemmin viikolla myös liikunta) auttoi tähän. Odotukset eivät siis olleet korkealla kun kiipesin hevosen selkään, mutta yllättäen pystyin olemaan hyvinkin rento. Sain Cyran liikkumaan hyvin eteen ja tulemaan hyvin jalasta kun itse vaan muistin olla nopea ja napakka, ja se kulki muutenkin hirmu kivasti, mitä nyt oli välillä mun makuun ihan inasen raskas kädelle.

Teimme siirtymisiä, ensin askeleen sisällä, ja sitten pääty-ympyrällä ensin ravi-käynti ja sitten ravi-laukka. Käyntisiirtymiset olivat ihan ok, tuntuivat selkään aavistuksen hitailta mutta lähtivät kuulemma hyvin. Minun piti keskittyä siihen että säilytän tuntuman myös siirtymisen aikana mutten jää silti kädellä liikettä vastaan. Jos pää nousi, piti muistaa ihan inasen liikuttaa kuolainta.

Laukassa oli oikealle samoja ongelmia kuin viimeksi, ja mua niiin ärsytti, kun muistin saaneeni Ellalta täsmäneuvon ja kirjoittaneeni sen tänne, mutten enää muistanut että mikä se oli :D Laukannostot oli mulle hirveän vaikeita taas, en meinannut oikein kumpaankaan suuntaan saada sitä nousemaan. Toki, noustuaan oli hirmu hyvä. Pitää muistaa lueskella vanhoja ennen tuntia, niin jää vanhatkin neuvot paremmin mieleen.

Ensi viikolla mulla onkin Piude kertaa kaksi. Hyvä näin, ja hyvä myös että salillakäynti on palannut taas ohjelmaan :)

2 kommenttia: