keskiviikko 16. tammikuuta 2013

16.1.2013 - Alku.

Aloitinpa nyt tällaisen, ihan oman kirjanpitoni kannalta. Tunneilla käyvällä ei tietenkään ole tallipäiväkirjaa erikseen, ja uudella vuokriksellakaan ei sellaista ole, joten ihan omaa oppimistani tukemaan päätin tällaisen nakertaa. Sisällöllisesti ei siis ehkä kovin mielenkiintoinen luettava muille, varsinkin kun kuvat ovat harvassa - itsestään ratsailla on aika hankala ottaa kuvamateriaalia.



Tiistai 15.1.2013 -Tigru


Ensimmäistä kertaa Tigrun kanssa varsinaista ratsastusta kentällä. Koeratsastushan suoritettiin kentän venyneen varauksen takia peltotiellä, mutta eipä tuo haitannut, tietyllä tapaa jopa päin vastoin. Omistaja L hyppäsi ensin selkän ja vähän näytti miten T hänellä liikkuu ja mitä hän tekee, jonka jälkeen lähtivät omistaja R:n kanssa kahville ja jättivät meidät tutustumaan toisiimme.

Ihanan täysipäisen oloinen ratsu, mukana kuitenkin onneksi sopivassa määrin koiruuksia. Virtaa oli vähän tarjolla, mutta käsissäpysymisongelmia ei ollenkaan :) Käynti on ihan passimaista kun vähänkin ottaa ohjia = poni jännittyy, mutta ravissa saaatiin jo ihan hyviäkin pätkiä aikaan pyöreää, takaa työntävää ravia. Ja jos pakka levisi, kummasti auttoi kun kantoi kädet ja siirsi ulkopohkeen takaisin kiinni ;) Laukkaa otin myös muutamat pätkät, mutta sitä en jäänyt hifistelemään, kuten en mitään muutakaan, olin tyytyväinen niihin raviympyröihin ja -kahdeksikoihin. Laukannostot olivat vähän ongelmallisia, mutta se nyt ei varmaan mikään yllätys kun ne tuntuvat olevan ongelmana joka hevosen kanssa.

Hyvältä vaikuttaa siis! Tänään illalla Piuden tunti, viime viikolla en päässyt koska menin turhamaisesti kampaajalle, ja ensi viikolla tunteja ei olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti