maanantai 18. maaliskuuta 2013

Jälkeenjääneet tallipäivät

Vähän jälkeenjääneitä muistiinpanoja:

Torstai 14.3.
Tigrulla. T ei ollut kovin hyvä, arkoi vähän selkäänsä, ja kentällä tapahtui niin paljon ettei oikein osannut rentoutua. Pöllöillyt se ei silti juurikaan, ja itse uskalsin ratsastaa vaikka ratsu tuntuikin ajoittain katoavan alta. Ei se sit tehnyt sitä :) Uskalsin jopa ratsastaa niin, että oikeassa laukassa sain provosoitua ulos pukin :D Kehonhallintaa ratsulla ei kuitenkaan ole niin paljon, että se olisi saanut siitä jatkettua samaa laukkaa, vaan levisi ristille, ja otin vauhdin pois kun oltiin tulossa kulmaan ihme pupuhyppelyä. Oikea laukka noin muuten oli hyvä, vasen nousi huonosti ja pyörikin alkuun huonosti. Lopussa Tigru kuitenkin venytti eteen-alas hirmu hyvin, oikein itse sinne hakien.


Keskiviikko 7.3.
Pienellä kiireellä tunnille, kaveri oli mukana graduaiheineen. Mulla oli lämpimästä kelistä johtuen saappaat, ja olo oli alkuun pahuksen irtonainen. Piude haki sitten tallista liimaa, niin saatiin vähän rentoutta kroppaan, kun jalkaa ei enää tarvinnut pitämällä pitää kiinni. Rumaa ja heiluvaa ratsastus silti oli, enkä ollut oikein millään tasolla tyytyväinen.


Tällä viikolla pitäisi tallata ihan normaalisti, keskiviikkona tunti (viime keskiviikon peruin kaiken hässäkän takia), ja Tigrulle vähintään lauantaina, ehkä myös torstaina tai sunnuntaina. Ensi viikko on onneksi lyhyt, niin ehkä ehtii useamminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti